Loading...
  • Counterr is dé online kassa die jouw
    online en offline business samenvoegt.

    >>Probeer Counterr Business software gratis!

Jouw one stop shop voor retail automatisering

Aangenaam

Hollands glorie in jouw winkel. Wij zijn een nieuw collectief met veel ervaring in het ontwikkelen van business software voor de kleinere retailer. Het is ons doel om een groeiend netwerk van retailers te voorzien van de beste en meest innovatieve technologie van dit moment. Wij dromen er van om deze voor elke retailer bereikbaar en betaalbaar te maken. Wij zijn goed in automatiseren, zodat jij goed kunt zijn in jouw vak.

Counterr question medium

Wij introduceren

Counterr point of sale software is een bewezen retail automatiserings oplossing. Kassasoftware in al zijn eenvoud, vol met mooie en nuttige funtionaliteiten die de volgende stap voor jouw winkel betekend. De kassa is de basis, en vandaar kan je naar hartelust features toevoegen. Toch een webshop? elke week een mooie mailing naar de klant verzorgen? Elke maand stellen we nieuwe functies beschikbaar. Ben jij klaar om jouw klanten te verrassen? Verkoop als een pro met Counterr.

Counterr cogs medium

Klaar?

Ben jij klaar om onderdeel van de toekomst te worden? of gebruik je liever een basic maar betrouwbare kassasoftware zonder te investeren ? Je bent een paar klikken verwijdert om onderdeel te worden van ons retail automatiseringsplatform. Schrijf je in, start met het invoeren van jouw producten en je kan aan de slag. We zouden het een eer vinden als je gebruiker wordt.

Ons retail automatiseringsplatform groeit elke dag, en verandert de manier waarop we onze winkel runnen. Wordt gratis onderdeel van ons collectief en gebruik een van de beste POS oplossingen beschikbaar.

Probeer het nu, gratis, voor altijd!

Al jouw winkelinformatie overal beschikbaar, altijd!

Beheer jouw winkel overal ter wereld, op elk gewenst moment vanuit een centrale omgeving. Het scheelt je niet alleen veel tijd als je het innovatieve platform van Counterr gebruikt, maar het maakt ondernemen ook een stuk makkelijker en leuker. Zo kan jij je focussen op de belangrijke dingen.

Gebruik onze point of sales software in drie eenvoudige stappen, voor niks!

Schrijf je in, doorloop de wizard voor een goed begin en start direct met het invoeren van jouw producten. Het is zo simpel, en je bent direct klaar voor de toekomst. Je hebt niks anders meer nodig (behalve een laptop met Wifi dan)

Laat technologie voor je werken, en laat Counterr jouw gids zijn in het woud van kansen.

Tech ontwikkeld zich zo snel, dat sommige retailers niet meer weten waar ze goed aan doen. Wij houden van innovatie! Elke dag is ons team bezig met het ontwikkelen van nieuwe en handige functionaliteiten. Counterr selecteert de beste tools en functionaliteiten en geeft deze aan jou! zonder dat je daarin hoeft te investeren. Samen worden we pas echt succesvol, probeer het eens?!

Start vandaag nog, meld je nu aan!

Winkelgegevens (velden met een * verplicht)

Naam winkel*

Soort winkel*

Locatie (bijv. Amsterdam)*

Telefoonnummer*

Contactgegevens (velden met een * verplicht)

Voor-en achternaam*

E-mail*

Mobiel nummer